Comedy Carrousel2019-07-02T06:44:19+00:00

Project Description

Comedy Carrousel

SLOTSHOW COMEDY CARROUSEL

De slotvoorstelling van deze Lachfestival editie is weggelegd voor de Comedy Carrousel.

Onze host Soe Nsuki vergezelt het publiek doorheen de doldwaze maar wreed plezante optredens van Ann Helena Kenis, Jeron Dewulf, Bert Kruismans, Ygor uit Poperinge, Dirk Denoyelle en last but not least Erhan Demirci

ANN HELENA KENIS

Ze deelde het podium met grote meneer Guido Belcanto en in 2015 werd ze finalist in Belgium’s Got Talent. Een onewomanshow is op het lijf geschreven voor deze knotsgekke en energieke wervelwind.

 www.annhelenakenis.be

.

JERON DEWULF

©EllieVandenBrande

Bekend als acteur, als één vierde van de Foute Vrienden en als stand-upcomedian. In 2006 won hij zelfs goud op het wereldkampioenschap Impro in Berlijn! De niet zo serieuze Jeron past dus perfect in de Comedy Carrousel!

 www.livecomedy.be

.

.

BERT KRUISMANS

©Toon Aerts

Hij stond mee aan de wieg van het eerste stand-upcomedy collectief in Vlaanderen. Hij scoorde met zijn soloshows en ging tot tweemaal toe lopen met de titel ‘De slimste mens’. Een performer van de eerste generatie Vlaamse stand-up comedians!

 www.kruismans.com

.

.

YGOR UIT POPERINGE

Ygor, een kleine (mooie) man uit Poperinge, staat al ettelijke jaren op de planken. Hij sleepte prijzen in de wacht zoals Humo’s Comedy Cup, Crazy Comedy Cover en de Commeere Comedy Cup.  Enfin, een pittig kereltje dat we met open armen verwelkomen!

 www.ygoruitpoperinge.be

.

DIRK DENOYELLE

Dirk Denoyelle was jarenlang een vaste waarde op het Internationale Lachfestival van Houthalen. Tot hij met zijn bedrijf “Amazings” een parallelle loopbaan begon uit te bouwen met … LEGO® steentjes (!)

En dan werd Dirk ineens wakker, in het besef dat hij overnacht tot het legioen van de veteranen was toegetreden. En waar beter om dat besef te doorprikken, dan in Houthalen. Zet je schrap voor een van de meest veelzijdige rasartiesten van Vlaanderen… Denoyelle is back!

www.garifuna.be/dirk-denoyelle

.

JENS DENDONCKER

Als deze aimabele West-Vlaming, o.a. winnaar van Humo’s Comedy Cup in 2016, het podium bestormd, gaan we op het puntje van onze stoel zitten. En dat is zeker en vast niet enkel omwille van zijn hoge aaibaarheidsfactor! Met het grootste gemak overspoelt hij met zijn grappen de Lachtuin.

 www.jensdendoncker.be

Erhan Demirci depanneert het Lachfestival                                                                                                                                                 ERHAN DEMIRCI

Helaas…Jens Dendoncker kan door onvoorziene omstandigheden niet naar het Lachfestival komen. Heel jammer want wij hadden dit ‘aardbeitje’ graag op ons podium zien verschijnen. In laatste instantie op zoek gaan naar een comedy talent dat na een druk seizoen net niet nu van een deugddoende vakantie geniet of elders op de planken staat… het bleek geen gemakkelijke klus.

Maar ERHAN DEMIRCI, de in Limburg geboren en getogen komiek/presentator, ziet het helemaal zitten om in alle drukte naar het Lachfestival te komen. Wie hem nog niet kent, google Wa make… zijn nieuwste zaalshow waarmee hij zich momenteel naar de top speelt! Tijdens de Comedy Carrousel laat hij ons alvast zien wat hij als komiek allemaal in zijn mars heeft.
Perfecte afsluiter voor de Comedy Carrousel dus!

www.erhandemirci.be

.

Soe Nsuki

Een meid die met van alles bezig is. Ze houdt van breakdance en comedy en is vooral niet op haar mondje gevallen. De perfecte host voor de Comedy Carrousel!

 www.soensuki.be

.

.

UITREIKING LACHMANNEKE aan de ‘MAX’ van het comedy landschap!

Geen Lachfestival zonder uitreiking van het Lachmanneke! Welke ‘wijze’ man dit jaar het Lachmanneke krijgt, komen we te weten tijdens de pauze van de Comedy Carrousel.

.

.

Waar en wanneer te ontdekken?

zaterdag 6 juli – Lachtuin

  • 19.00 uur – 22.30 uur
  • Met om 20.30 uur: uitreiking Lachmanneke

GRATIS

De plaatsen in de Lachtuin zijn beperkt. VOL = VOL.

.

3 juli 2019 

OPENINGSSHOW

GILI

Lachtuin

 3-5 juli 2019 

KINDERCIRCUS & SHOW

SHOWMANN & CO

Cultuurcentrum Casino

 4 juli 2019 

KINDERTUIN

SHOW MISTER BALLOOM

Lachtuin

4 juli 2019 

SENIORENTUIN

SHOW
WALTER BAELE
ROGER SCHEPERS

Lachtuin

 6 juli 2019 

SLOTSHOW

COMEDY CARROUSEL

&
UITREIKING LACHMANNEKE

Lachtuin

 Nog meer leuks 

Download flyer

Plattegrond

Contact

Foto’s

Kroniek

Pers

Nieuwe evenementen
rechtstreeks in je mailbox!?

Deel je topevenementen, ervaringen, beelden,… uit Houthalen-Helchteren met

#toppershh

Copyright 2018 – Gemeentebestuur Houthalen-Helchteren, Pastorijstraat 30, 3530 Houthalen-Helchteren