Kelchteren Kermis2019-07-17T07:26:23+00:00

Project Description

Kelchteren Kermis

42ste editie

Honderden standhouders staan weer klaar in het groene decor van domein Kelchterhoef en nemen je mee op ontdekkingsreis tussen allerlei brocante spullen, curiosa en prullaria. Bezoek ook onze “creamarkt”, een leuke lifestyle markt waar creatieve standhouders hun zelfgemaakte producten verkopen.

De Evenementenweide staat ook dit jaar weer bol van leuke kinderanimatie, overheerlijke hapjes en drankjes EN …  jouw favoriete muziek !!!

Kom er eens eendjesvissen, ritjes maken in de zweefmolen, of een bezoekje brengen aan onze “Kijkdoos” en “Kermis op rolletjes”. In het mini kindercaravandorp beleven de kinderen  bijzondere bubbelbelexperimenten. Ook de ouders kunnen het kind in zich weer helemaal naar boven halen aan de Photobooth caravan. Het decor met kledij en attributen staat alvast klaar. Poseer je mee? Natuurlijk neem je een prachtig souvenir mee naar huis. Daar zorgt onze karikaturiste voor!

Was je er vorig jaar ook bij? Dan klinkt de muziek van Trio Bluf je vast nog bekend in de oren! Deze akoestische coverband uit Vlaanderen verrast je opnieuw met een wervelende show in het publiek. De setlist wordt weer speels opgebouwd met nummers op aanvraag. Zin in een verzoekje? Kom dan zeker langs op onze Evenementenweide! Ook de CarréVan, de gekste dj booth van België, zorgt dit jaar voor muziek en spektakel.

Honger of dorst gekregen van al dat feestgedruis? Kies een mooi plekje uit aan de sfeervolle tafels of nestel je op de beklede hooisofa’s en geniet van een fris streekbiertje, lekkere Belgische frietjes, een overheerlijke hamburger of artisanaal bereid ijsje.

Van harte welkom!

Waar en wanneer te ontdekken?

Zondag 1 september – Kelchterhoef

  • aanvang: 13 uur

GRATIS

Meer info over de artiest

www.triobluf.org